Valborg

Publicerad 2014-04-30 16:33:21 i allmänt, vardag,

Glad valborg, säger man så..? Jag är inte den som firar valborg och har aldrig gjort, vet inte ens varför man firar valborg? För att välkomna våren?  I alla fall så ska jag inte dra till Lund eller något liknande utan två av mina kompisar ska komma hit, äta gott och bara ha de bra. Det ska bli otroligt mysigt och jag hoppas på att ni också har trevliga (lugna) planer för ikväll!
 
Det ska bli väldigt skönt med lite extra helg, typ det bästa med våren att det inte är så många hela veckor. Imorgon ska jag plugga, träna själv och träna barnen. På fredag ska jag, mamma och lillebror hitta på något, tror det lutar mot stan eller något köpcenter! På lördag ska jag och mina underbaringar till kompisar hitta på något och på söndag är det dags för säsongens första hemmatävling, är dock för gammal för att vara med så jag ska coacha dem små. En ganska bra långhelg trots allt!
 

Om

Min profilbild

Hej, Josefine heter jag, är en glad och sprallig tjej på 17 vintrar som andas friidrott och fotografering. I min blogg får du läsa om allt från träning till resor till vardag till fotografering. Kul att du har hittat hit och jag hoppas att du stannar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela