En jobbig vecka att bocka av

Publicerad 2015-01-30 16:15:15 i allmänt, vardag,

Hej på er! Efter en jobbig vecka i skolan full av stress, press och annan skit så avslutade jag den med att skriva ett prov och ett "läxförhör" idag. I hopp om att helgen och nästa vecka blir bättre. 

Efter simningen idag cyklade jag till stan då matten var inställd, köpte present till en kompis och gick i någon affär till. 
Måste bara berätta att igår i skolan såg jag en tjej som hade en extremt snygg kofta och gissa vad jag hittade på veromoda idag? Jo en liknande, eller en likadan, jag var tvugen till att testa den och den fick även följa med hem. Det kändes lite som att det var meningen. Den ska jag inviga imorgon när jag ska åka och fira en kompis som fyllt år. 

Om ungefär en timme är det dags för träning som tydligen skulle bli väldigt lugn då vi ska tävla i Åhus (det är egentligen i Kristianstad men Åhus håller i den) på söndag, men vi får väl se hur lugnt det blir. 

Efter träningen ska jag bara koppla av och kolla på fyra timmars obligatorisk film om typ 1800-talet, väldigt intressant och extremt kul, eller inte. 


Om

Min profilbild

Hej, Josefine heter jag, är en glad och sprallig tjej på 17 vintrar som andas friidrott och fotografering. I min blogg får du läsa om allt från träning till resor till vardag till fotografering. Kul att du har hittat hit och jag hoppas att du stannar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela