Med ett helt nytt år framför mig

Publicerad 2014-12-31 21:33:00 i allmänt, vardag,

Hej på er! Vill bara börja med att tacka för att ni sitter där och läser bakom skärmarna, är väldigt glad över det. Önskar verkligen att jag hade bättre kontakt med er, jag känner en del men troligen inte alla. Vill önska er en underbar dag, natt och ett underbart 2015.
 
Vad det gäller sammanfattning av året som alla skriver just nu på både instagram och sina bloggar så tänkte jag strunta helt i det. Jag har haft ett lika bra år som annars och struntar helt enkelt i att följa trenden. Jag har väldigt mycket att se fram emot 2015, tänkte skriva ett inlägg om det nästa år.
 
När det gäller löften så har jag ännu inte bestämt mig, haha. Vi får väl se hur det blir med det. Det ska i alla fall bli ett väldigt bra år inom skolan, friidrotten och fotograferingen.
 


Om

Min profilbild

Hej, Josefine heter jag, är en glad och sprallig tjej på 17 vintrar som andas friidrott och fotografering. I min blogg får du läsa om allt från träning till resor till vardag till fotografering. Kul att du har hittat hit och jag hoppas att du stannar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela