Mors dag och lite till

Publicerad 2015-05-31 13:35:30 i allmänt, vardag,

I dag är det mors dag, vilket enligt mig är en av de viktigaste dagarna på året, självklart ska man visa att man tycker om sin mamma alla andra dagar med, men jag tycker verkligen att alla mammor där ute är värda en dag som bara är deras. Bara det att de har burit oss i sin stackars kroppar i hela nio månader säger ju en hel del. Dagen till ära gav jag och min lillebror vår fantastiska, snälla, underbara, kärleksfulla, vackra mamma en väldigt fin skål, designad av Filippa K med godis i. Som hon blev väldigt glad över. Ikväll kommer farmor, farfar och mormor hit på kvällsmat vilket ska bli väldigt trevligt!
 
Just nu sitter jag och försöker klämma ur mig en rapport, förstår inte riktigt varför det måste vara så krångligt och varför vi inte bara kan skriva en vanlig uppsats om ämnet.. Jag sitter mer eller mindre fast och måste nu ta tag i detta då den ska vara inne imorgonkväll. Det är verkligen inte likt mig att skjuta upp saker som har med skolan att göra, så det märks att jag behöver sommarlov.. Men först en sista jobbig vecka kvar med två prov, en uppsats, en uppsats/redovisning och sen är det bara ett tal som inte ska bedömmas kvar. Sen, äntligen, är det sommar.

Min fina lillebror får lite kärlek av fina mamma, att hennes kärlek till oss aldrig tar slut är ju också mer än underbart!

Om

Min profilbild

Hej, Josefine heter jag, är en glad och sprallig tjej på 17 vintrar som andas friidrott och fotografering. I min blogg får du läsa om allt från träning till resor till vardag till fotografering. Kul att du har hittat hit och jag hoppas att du stannar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela