Ett jordsnurr till

Publicerad 2015-11-29 22:25:49 i allmänt, vardag,

Med ett hjärta av guld kommer hon på morgonen, rullar upp persiennen så ljudlöst som bara hon kan och klappar mig på kinden. Nästan alla mina vardagar börjar såhär. Även om jag just då inte gillar det så uppskattar jag det så mycket, för där och då är det kvinnan i mitt liv som gör det där bara hon kan, min älskade mamma. 

Det finns så mycket att skriva och så mycket att säga, det finns ingen kvinna på denna planet som är lika bra som hon. Jag är så oerhört tacksam för den fina relationen vi har, en relation som inte liknar någon annan. En relation som många inte har glädjen att ha. Hon är den jag kan berätta allt för och som alltid finns där, alltid. 

Idag firar hon ytterligare ett jordsnurr och det gorde vi med kalas, presenter och vår favoritsysselsättning, kriminalare i soffan på kvällarna. 

Det finns ingen som hon och ibland undrar jag hur jag ska klara mig när jag flyttar hemifrån, min älskade mamma. 

När min underbara pappa fyllde år fick han vara med på en bild, tagen på en plats jag vet att han trivs på. Så jag tänker likadant här. Detta skulle jag gissa är mammas favorit, utomlands i värmen med en bok i handen.

Om

Min profilbild

Hej, Josefine heter jag, är en glad och sprallig tjej på 17 vintrar som andas friidrott och fotografering. I min blogg får du läsa om allt från träning till resor till vardag till fotografering. Kul att du har hittat hit och jag hoppas att du stannar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela