En underbar kväll

Publicerad 2014-03-31 20:39:10 i allmänt, friidrott, vardag,

En utav dem bästa dagarna på året är dagen då första uteträningen börjar. HELT UNDERBART. Hade nästan glömt hur det var att springa på kolstybben.. Eftersom att vi har en så ful och dålig innehall så blir det om och om igen som en drömmen så fort vi går ut. Det är det alla längtar efter. Så mycket bättre underlag än asfalt och nålfiltsmatta och det skonar både benhinnor och övriga kroppsdelar som tar mycket stryk under vinterhalvåret. Det är även så mycket skönare luft och hur underbart är det inte att träna i solnedgången??  
 
Idag var det alltså den dagen och jag njöt så mycket jag bara kunde trots att vi mest sprang backe i skogen. Är du inte friidrottare eller tränar någon annan sport där skillnaden är så stor har du kanske svårt att förstå detta, men jag är så glad över det så jag var tvungen att skriva ett inlägg om det. Hoppas att jag kunde föra över lite glädje till dig som kanske inte har dig bästa dag just i dag, eller till dig som har det jobbigt för tillfället, eller till dig som bara behöver lite extra glädje.
 
 

Om

Min profilbild

Hej, Josefine heter jag, är en glad och sprallig tjej på 17 vintrar som andas friidrott och fotografering. I min blogg får du läsa om allt från träning till resor till vardag till fotografering. Kul att du har hittat hit och jag hoppas att du stannar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela