På söndag smäller det, äntligen

Publicerad 2015-03-30 16:07:29 i allmänt, friidrott, resor, vardag,

Sedan jag började träna friidrott, eller sen jag började ta det på allvar, började tävla osv. Har jag drömt om att få åka utomlands på träningsläger. Jag insåg med åren att detta troligen inte kommer hända då klubben jag tränar och tävlar för inte är superstor och inte har ekonomi till det. 

Men för 1-3 år sedan dök det upp en ny tränare. En person som visste vad hon ville och har en enorm drivkraft. Hon tog tag i detta och drog igång ett läger i Växjö, det var hon som drog i det hela och det blev riktig lyckat. Bara det gjorde mig extremt glad. När vi sen under sommaren åkte ett gäng till Göteborg för att tävla i världsungdomsspelen på Ullevi var jag så otroligt lycklig. Jag har henne att tacka för så otroligt mycket när det gäller friidrotten. 

Några månader senare frågade hon om vi inte skulle åka på utlandsläger. Jag blev så glad så jag visste inte var jag skulle ta vägen. Det blev tillslut så, vi äldre som tränar, alltså min grupp har ägnat senaste året till att samla in pengar (och tränat såklart) och på söndag, är det äntligen dags.

På söndag morgon lyfter planet mot Teneriffa för en veckas hårdträning på lägre breddgrader. Jag är så OTROLIGT taggad på detta och jag kunde inte varit gladare! Kameran flyger med så jag hoppas att jag hinner knäppa lite bilder mellan passen, så att jag har något att visa er när jag kommer hem. Det finns tyvärr inget wifi på hotellet, så vi får se hur det blir med uppdateringen här, kanske ber en kompis titta in, eller något.

Kramar en otroligt glad och taggad Joseifne! 

Om

Min profilbild

Hej, Josefine heter jag, är en glad och sprallig tjej på 17 vintrar som andas friidrott och fotografering. I min blogg får du läsa om allt från träning till resor till vardag till fotografering. Kul att du har hittat hit och jag hoppas att du stannar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela